Барбара Берлускони свали Леонардо Ди Каприо и прекара нощта на 30 април срещу 1 май с него – гръмнаха медиите на Апенините. Що се отнася до секса, според техните коментари първородната щерка от втория брак на Силвио била стопроцентово копие на баща си, тоест ненаситна на ласки.

Тя вече има двама синове - Алесандро и Едоардо, от финансиста Джорджо Валагуста, с когото обаче не са били никога женени. След него палавата блондинка вкара в леглото си известния бразилски футболист и симпатичен къдравелко – Пато.

После трийсетгодишната хубавица започна да сваля по-млади от нея студенти, а ако се вярва на мълвата – и симпатични футболисти от „Милан”. Нещо, което изглежда никак не й е трудно тъй като в момента тя е съизпълнителен директор на прочутия клуб, който пък все още е собственост на именития й татко.

Свалката на Барбара с Леонардо Ди Каприо стана известна на света благодарение на информационната агенция АДН-Кронос. Разтропаните й репортери ги засекли вечерта на 30 април да влизат заедно в прочутата дискотека на Милано „Библос” и да се усамотяват в нейното най-баровско „приве”.

Преди това двамата присъствали с още куп холивудски и всякакви други звезди на организираното от Джорджо Армани дефиле в чест на откриването на „Експо 2015” – ревю, с което именитият стилист отбеляза и 40-ата годишнина на своята славна кариера, съобщи "Монитор"

Интересното е, че докато Барбара и Лео купонясвали в привето, в заведението бил и мющерията за „Милан” – тайландския брокер Би, но дъщерята на Берлускони не отишла да му каже дори едно „Здрасти!” Все пак за известно време при двамата били влезли двама нейни добри познати и помощници.

Ако се вярва на разтропаните репортери, Барбара и Лео били останали в дискотеката до зори на 1 май. Но те не казват нищо къде двамата са прекарали сутрешните часове на Празника на труда. Злите езици обаче говорят, че големият актьор въобще не се бил прибирал в хотела си, а най-вероятно е гостувал в шикозния милански апартамент на сексапилната блондинка.

ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДНЕС - ТУК!

TrafficNews.bg