Мотористи от цялата страна събират средства за протеза на момче, което е загубило крака си при катастрофа. Ивайло е на 21 години и е любител на моторите.

Младият мъж живее от няколко години в Лондон. Моторите са неговата страст, а ремонта им е и професия за Ивайло. За нещастие при визита на роднините си, който са от Варна, той катастрофира. Направени са му 5 операции на крака. Това не сломява младежа. Още на вторият ден в болницата Иво е в коридора с патериците, а две седмици по-късно вече скача на въже. 

Сега Иво се е върнал в Лондон, където тренира всеки ден. Мечтата му обаче е да се върне на на работа и да продължи да води пълноценен живот. За това е нужно да сложи протеза - електронно коляно, която обаче се оказва скъпа. Стойността е 52 хиляди лева, което е непосилна сума за семейството на Иво.

Затова неговите приятели организираха атрактивно шоу на две гуми край Пловдив, за да съберат нужните средства за протезата. Приятелите на младия мъж направиха уникално шоу с мотори на 155-ия километър на автомагистрала "Тракия", в района на аварийната самолетна писта между Пловдив и Чирпан. 

Акробатични номера, пилене на гуми и още атрактивни демонстрации се показаха днес.

Още новини от деня може да видите ТУК

TrafficNews.bg