Шей Мичъл най-накрая изпълни желанието на милионите си фенове и разкри името на дъщеричката си. Актрисата, позната като Емили Филдс от „Малки сладки лъжкини“, роди миналия месец. Това е първо дете за нея и приятеля ѝ Мат Бабел и сега всичките 26 млн. последователи на Мичъл разбраха как двойката е кръстила рожбата си, пише Tialoto.bg.

Запознайте се с Атлас Ноа, която е само на месец, но вече има близо 3 млн. харесвания в социалната мрежа Инстаграм и участва в първата си фотосесия за списание Vogue. „Атлас Ноа, през моите 32 години живот мислех, че съм видяла много места, срещнала съм много хора и съм почувствала любовта... но после се появи ти“, пише гордата майка под милата снимка, споделена в мрежата.

Мичъл продължава с изразяването на любовта си, като уверява дъщеря си, че ще ѝ бъде опора за цял живот, независимо какви решения взима за бъдещето си. „Винаги ще бъда твоят най-голям фен. Вече съм толкова горда, че съм твоя майка“, завършва актрисата. 

Тя, Мат Бабел и малката Атлас застават пред обектива и на Търни Джарън за първата им фотосесия като семейство за списание Vogue. В интервюто Мичъл споделя, че в момента все още нагажда графика си към новата си роля, но се чувства щастлива. 

„Гледам я всеки ден. Разбираш колко бързо минава времето, когато си принуден да забавиш крачка. Но е изненадващо колко много се наслаждавам на спокойствието“, признава актрисата. Добавя, че има време за работа, само когато Атлас заспи. Разбира се, като майка за първи път, Мичъл е имала и нужда от подкрепа.

На помощ ѝ идват приятелките, които вече са изпитали тази радост. Една от тях е колежката ѝ от „Малки, сладки лъжкини“ Троян Белисарио, която през миналата година също роди дъщеричка. 

„Много се зарадвах, когато разбрах, че ще имам дъщеря, тъй като всичките ми приятелки имат момичета. Надявам се нашите деца да са толкова близки, колкото сме ние сега“, споделя Мичъл.

Като публична личност, личният живот на актрисата постоянно е под наблюдение. Преди няколко седмици тя и приятелят ѝ присъстваха на рождения ден на рапъра Дрейк. Това породи остри коментари в мрежата затова, че двойката е оставила новородената си дъщеря без родителска грижа. 

„Иска ми се хората да се фокусират върху истинските проблеми, а не да правят прибързани заключения за неща, които не са тяхна работа. Все пак аз и Мат решихме да игнорираме тази ситуация, защото сме много щастливи“, казва актрисата. Тя добавя, че двамата са били само час и половина на партито и веднага след това са се прибрали при Атлас.

Сега Мичъл вече мисли за Коледа и за семейните вечери с близките си. „Това е първо внуче и за моите, и за родителите на Мат, така че ще бъде много забавно по празниците“. 

Емили от "Малки сладки лъжкини" роди момиченцеШей Мичъл е поредната звезда, която се присъедини към отбора на майките