Сгоди се британския актьор Бенедик Къмбърбач. За разлика от много свои колеги, които не пропускат да отазят живота си в социалните мрежи, актъорът обяви събитието във вестник. За да разберат първи за неговия годеж с актрисата и театрален режисьор Софи Хънтър, ревностните почитатели на звездата от минисериала "Шерлок" трябваше да обърнат внимание на секцията "Предстоящи бракове" в колонката за обяви в днешното издание на "Таймс":

"Г-н Б. Т. Къмбърбач и г-ца С. И. Хънтър:

Обявява се годежът между Бенедикт, син на Уанда и Тимъти Къмбърбач от Лондон, и Софи, дъщеря на Катрин Хънтър от Единбург и Чарлз Хънтър от Лондон."

Представителите на двамата актьори не са потвърдили новината, изтекла по  този класически за английското висше общество начин, но "Туитър" вече е залят от въздишките и поздравленията на почитателите на Къмбърбач.

Софи Хънтър е актриса и режисьор на театрални и оперни спектакли - неин е нюйоркският спектакъл на операта на Бенджамин Бритън "Поругаването на Лукреция", "Вълшебната флейта" от Моцарт в Африка и експерименталната пиеса 69° South, ("69° южно") за пътешествието на антарктическия изследовател Ърнест Шакълтън. За театралната постановка The Terrific Electric през 2007 г. е наградена с наградата "Самюъл Бекет", уведомява "Индипендънт".

TrafficNews.bg