Може би на всички ни се струва, че нашите любими знаменитости са най-красивите хора в целия свят, но повечето от тях полагат неимоверни усилия за тези резултати. Повярвайте ни, няма нищо в холивудската вода, което да ги поддържа във върховата форма, в която се намират. Освен добри гени, повечето звезди имат екип зад себе си и завидна воля. За щастие, в ерата на социалните медии лесно можем да разберем няколко тайни от ежедневието им. Ето какви тренировки са избрали, за да оформят телата си.

Дженифър Лопес - HIIT

Джей Ло несъмнено е една от жените с най-добре оформени плочки в Холивуд. От 2001 година насам тя работи с множество треньори, в зависимост от това на кое крайбрежие е, а и често сменя тренировките си, за да поддържа рутината си по-интересна. Тя е голяма почитателка на HIIT тренировките с дъска, баланс топка и тренировките с тежести, пише Iwoman.bg.

Джиджи Хадид – бокс и ски

Като световноизвестен супермодел и посланик на Reebok, Джиджи Хадид знае много за поддържането на форма. 23-годишната красавица се занимава с бокс всеки ден, защото й помага да се откъсне от проблемите си психически. Разбира се, зимните спортове и йогата също помагат доста, но тя ги възприема като хобита.

Хали Бери – йога и муай тай

На 52 години Хали Бери има тялото на 25-годишна и това се дължи до голяма степен на нейната строга рутина в залата. Актрисата често споделя вдъхновяващи съобщения в своя Instagram, които предлагат поглед върху интензивния й режим на тренировка.

Клои Кардашиян – кръгови и обикновени тренировки

От клана Кардашиян, Клои несъмнено се е сблъскала с най-голям натиск от семейството и обществото относно проблемите си с теглото. Към днешна дата тя има увереност и позитивно отношение към тялото си, което се дължи до голяма степен на интензивната й фитнес рутина. Тя редува традиционен фитнес с кръгови тренировки, а когато пътува винаги носи въже за скачане.

Никол Шерцингер - високоинтензивните силови упражнения

На 40 години, певицата Никол Шерцингер е в по-добра форма от всякога, но поддържането на фигурата й коства много усилия в залата.

В профила си в Instagram, тя редовно публикува кратки видеа, от които става ясно какви са тренировките, които прави.

Никол набляга на високоинтензивните силови упражнения, като не се притеснява да използва тежести и фитнес уреди, за оптимални резултати. Благодарение на такива тренировки, певицата не само, че извайва мускулите си, но и гори много калории.

Тя често редува силовите упражнения, с такива за баланс, които да направят тялото й по-издържливо и силно. Плюсът и на тези тренировки е, че Никол се поти и така изхвърля задържаните токсини.

Певицата обича и по-спокойните и хармонични спортове, като йогата.