Комбинацията от рокля върху панталон или дънки е сред най-актуалните за сезона. Модерното съчетание ни придава леко момичешки, но женски аутфит, а и ни предпазва от ниските температури!

Роклята върху панталон или дънки е особено подходяща за междинните сезони или за онези първи ноемврийски дни, когато август се оказва прекалено далеч, а зимата вече приближава…Тази тенденция е час от т.нар. и любим наш layering – обличане на различни дрехи една върху друга, споделят fashioninside.bg

Да, при нея съществува риск тоалетът да не се получи подобаващо, но ако подберем правилните и по-изчистени линии, ефектът ще е WOW. Toзи моден дует може съвсем спокойно да се превърне в новата униформа и да задържи лятото още малко…Никога не сме носили любимите летни рокли достатъчно, а дънките са нещо като втора кожа, която понякога омръзва. Роклята на цветя над тях, например, ще внесе настроение и може да ви съпътства от ранната закуска на крак в офиса до приятно събиране с приятелки след работа.

Основен плюс на тази комбинация е и това, че позволява да носите прозрачни, дълги рокли, които иначе трудно бихте облекли в работна обстановка. Правилото тук е едно, което важи за layering-а по принцип – баланс.

Избрахме няколко хармонични визии, които да служат за основа. Оттук нататък се доверете на собственото си въображение.