Предстоящата 2020 година ще бъде по-спокойна и мирна, отколкото предполагате. Ще има период на силни възможности за растеж, особено през май и юни. Ще възникнат ситуации, които ще изискват повече финансова концентрация. Ще имате позитивни взаимоотношения с близкото ви обкръжение във всички аспекти на живота.

Любов:

Тази година обещава щастие и удовлетворение в любовния ви живот. Внимавайте и не бъдете прекалено горди, когато трябва да изразите чувствата си към своя партньор. Бъдете естествени и покажете истинското си Аз. Някои стари връзки могат да се повторят във вашия живот през март, юли, август и септември. Ако сте несемейни, тази година ще бъде изобилваща от емоции и романтика. Живейте в настоящето и изградете солидна основа за бъдещето си в личен план.

Работа:

Очакват се много промени в професионалната област. Освен това, може да се появят някои възможности за работа на свободна практика, които ще ви дадат възможност да реализирате много повече своите умения. С упорит труд и насърчение, добрите резултати няма да закъснеят. Възможно е да бъдете повишени на работното си място през февруари, септември и октомври.

Пари:

Изглежда, че тази година първите парични постъпления ще поставят жалон. Посятото през 2019 г. ще разцъфти през тази година, може би след август месец. В средата на 2020 г. някои от вас ще получат добри финансови постъпления от имоти по наследство, което ще ви даде шанс да реализирате повечето от своите мечти. Бъдете предпазливи, когато става дума за разходи, защото много лесно може да се подлъжете и да застрашите финансовото си състояние.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.