Пуловерът - любима дреха за студените месеци. Освен топлина и удобство, пуловерът има още едно огромно предимство - своята универсалност. Можете да го съчетавате с каквото ви хрумне. Вижте кои са 5-те модерни пуловера за сезона, както и няколко модни идеи как да ги носите.

Пуловер с износен ефект

Една от водещите тенденции при пуловерите, особено сред почитателите на street стила, е пуловерът с износен ефект. Какво означава това? Ами, всичко, което сами се сетите - от раздърпана кройка, висящи нишки прежда или асиметрично разположени дупчици. Пуловерите с износен ефект са интересни и необичайни, подходящи за ежедневието, ако не спазвате строг дрескод на работното място.

Пуловер в ярки цветове

Пуловер, с който ще си забележат. Само това може да се каже за тази тенденция. Цветните пуловери в ярки тонове завладяха модния подиум и доминират при плетивата като цяло. Правилото при тях е да ги съчетавате със семпъл панталон, дънки или пола, за да не приличате на пинята. 

Рокля пуловер

Роклята пуловер е любима на мнозина и задължителен елемент от гардероба за есента и зимата. Съчетава се прекрасно с клин и чорапогащник, можете да я носите с боти, ботуши или спортни обувки. Виждаме, че актуални този сезон са всички нейни разновидности - от груби едри плетки до фини машинни, които по-скоро следват извивките на тялото.

Пуловер с широки ръкави

Пуловерът с широки ръкави няма да ви топли толкова, колкото очаквате. Но пък е интересни допълнение за гардероба за есен/зима 2022-2023. Този модел най-често е по тялото, като се разкроява в областта на раменете. Ръкавите са свръхшироки, често наподобяващи дори наметало. Можете да го носите в топлите есенни дни или да съчетавате с едноцветна блуза с дълъг ръкав през зимата.

Къс пуловер

Късите пуловери, с дължина около талията, също се оказаха много популярни за сезона. Най-често са от по-ситни плетки, за да прилепват по-добре по тялото. Комбинират се с панталони и поли с висока талия. Може да се облекат и над рокля.

 

Източник: Rozali. bg