Неволите на новия филм за Джеймс Бонд продължават. След като на няколко пъти беше променяна датата на премиерата на финал, за последно през миналата седмица, сега се оказа, че част от сцените във филма ще трябва да бъдат презаснети. 

Причината са иновациите в технологията на Бонд.

Според The ​​Sun, високотехнологичните приспособления на Шпионина са остарели толкова, че те се притесняват, че няма да носят актуалността, към която се стремят.

Проблемът е, че някои от тях, не само използваните от Даниъл Крейг в ролята на Бонд, но и от други актьори, вече ще са известни на зрителите.

Големите технологични компании искат звездите да използват само нови и перспективни продукти, за да може феновете да се запалят по тях. Това означава, че някои сцени трябва да бъдат променени много внимателно.

Основните сцени, за които се твърди, че продуцентите обмислят повторно заснемане, са тези, които включват приспособлението на човека, който изобретява джаджите - Q, който е изигран от Бен Уишоу.

„Смъртта може да почака“, в която участват още Лашана Линч, Леа Сейду, Ана де Армас и Рами Малек, понастоящем трябва да излезе на 8 октомври.