Преди броени дни стартира втория сезон на уеб риалити шоуто „InstaQueen“ на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. В него тя търси новата Instagram кралица на България и бъдещ Megz Angels. 

След дълъг кастинг, тя избра шест момичета, които ще се впуснат в истинска битка, за да сбъднат своята мечта. Една от претендентките обаче успя да си навлече над 100 негативни коментара и 800 споделяния, след като видео визитката й бе споделена в известна фейсбук група. 

Възмущението на потребителите идва най-вече от начина на изразяване и мислене на 22-годишната Стиляна Иванова, която през целия си живот е работила само 1 месец и почти не излиза от салоните за красота. 

В коментарите не липсваха и подигравателни колажи, относно снимките на Стиляна в Инстаграм и разликата във видеото. Защитници обаче също изразиха мнението си. 

"Момичето имаше проблем с анорексията, тези снимки са реални! Тя беше слаба и красива, но наистина напълня след лечение на анорексията! Не са фотошоп,момичето го познавам лично!", "И аз мога да потвърдя тези думи. Момичето беше много слабо и мога да кажа, че много добър човек! По-старите й снимки са си реални." - гласяха две от мненията.