С малко повече въображение може да преобразите интериора на дома си и да предизвикате възхищение у гостите си. Това може например да постигнете с карта на света, изрязана от вестник, която  ще стане стилен акцент и ще ви помогне да скриете грешки на някоя от стените. Освен това така ще разнообразите боядисаната в един цвят стая.

Необичайни плочки 

Нколко декоративни плочки прекрасно ще се съчетаят с картините и фотографиите и ще продадат индивидуалност и оригиналност на стаята.

Ново покритие на ваната

Можете да „съживите“ старата емайлирана вана с ново покритие. В специализираните магазини има огромен избор на цветове и емайли. Тази процедура е трудоемка, но крайният резултат е нова красива вана.

Кухненски остров

Мечтаете за такъв, но не можете да си го позволите. Направете си го сами като използвате стария скрин. Пребоядисайте го и той ще се превърне в акцент в кухнята.

Винилов плот

Износеното покритие на кухненския плот може да замените с винилово покритие. То не е дълготрайно и трябва да се пази, но е отлично временно решение за хора, ограничени финансово.

Акцент на стена

Скучният интериор в спалнята или хола може да разнообразите като украсите една от стените с дървени дъски, взети от палети.

Нова баня 

Не бързайте да изхвърляте всичко. Съсредоточете се върху малките детайли – сменете шкафа, сложете ново огледало или ако имате възможност – нова мивка, сменете завесата за душ.

Внимание към дребните детайли

Преобразяването на камината или печката може да стане с помощта на цветовете. Внимателно подбрани те ще внесат разнообразие и ще радват очите.

Ярко решение

Невзрачната черна дъска на масата ще се преобрази лесно с помощта на няколко различни по цвят скоч лепенки.

Украсете стените

Няколко ярки гланцови списания закачени на обикновени закачалки за кърпи са евтино, но нестандартно решение за украса на стените.

Източник: Idei.bg