Всички знаят, че за стройното и здраво тяло е важно не само да спортувате, но и да следвате здравословна и балансирана диета. Някои храни също вършат чудеса за плосък корем и обикновено повечето от нас имат от тези плодове у дома. Необходимо е само да се увеличи приемът им.

Авокадо

Авокадото е хит храна от години и за това си има причина. Съдържа полезни въглехидрати, помага за отслабване, поддържа ви сити за дълго време, може да се съхранява по различни начини ... Доказано, авокадото също помага за изгарянето на коремните мазнини.

Горски плодове

През зимата може да ги закупим в замразената им версия, докато сега можем да се насладим на свежи плодове. Малина, къпина, боровинка - всяко небце ще получи това, което иска. Плодовете забързват метаболизма, съдържат малко калории и са идеални за закуска или снак.

Шипка

Смята се за плод-чудо, а антиоксидантните и съставки повишават метаболизма. Сокът от шипка насърчава загубата на тегло и разграждането на мастните отлагания в корема.

Ябълки и круши

Тези плодове съдържа пектин, който предотвратява натрупването на мазнини. В допълнение, те осигуряват усещане за ситост. Можете буквално да носите ябълка или круша навсякъде със себе си.

Портокали

Витамин С в портокалите също има пряк ефект върху теглото. Той произвежда молекули, които са отговорни за метаболизма. Освен това ще изгорите повече мазнини по време на физическа активност, ако преди това консумирате витамин С.

Грейпфрут

Подобно на портокалите, грейпфрутът е пълен с витамин С и също така е богат на антиоксиданти, които регулират инсулина. Много експерти съветват да консумирате половин грейпфрут преди всяко голямо хранене.