Откакто стана "мозъка" на нов криминален сериал, чийто снимки текат в момента, брадърът Пламен Богданов се е взел за голямата работа. Докато след атентата властелинът на Слънчев бряг Димитър Желязков-Митьо Очите лежи прикован към легло в столицата, бившият футболист от Пазарджик се изживява като новият господар на морския курорт и обикаля плажните барове с... въоръжена охрана!

Да, много правилно прочетохте! Дори и свикналите на всякакви гледки папараци се шокираха да видят участника в последния сезон на "Биг Брадър", обграден от двама телохранители със запасани кобури, пише Флагман.

Преди няколко дни плажен бар на Слънчака се пръскаше по шевовете от клиантела, а на едно цяло сепаре се бе разположил като турски падишах само един гол мъж с татуировки. Вместо някой от главорезите на Очите или Божо Кравата, наглецът, отцепил част от заведението се оказа брадърът Богданов. Най-безцеремонно риалити героят се наслаждаваше на спокойствието си под зорките погледи на охраната си, докато на метри от него курортисти чакаха реда си за места в кафенето.

Не е ясно какво е накарало Богданов да си наеме телохранители и има ли причина да се страхува за живота си. Миналия месец папараци засякоха Пламен да излиза от полицейското управление в Несебър, след като предната вечер се озъбил на местни младежи в свада за момиче. Възможно е именно заради този случай да е взел превантивни мерки.

Богданов не бе открит за коментар, мобилният му телефон от снощи е изключен.






TrafficNews.bg