33-годишната изпълнителка Лизо разтърси сцената на Global Citizen Live в Ню Йорк.

Тя беше облечена с латексов розов костюм, който очертаваше формите на пищното й тяло. Типично в неин стил, певицата се раздаде като за последно и цялата публика запя с пълно гърло заедно с нея.

Лизо е пример за подражание на много хора, защото по никакъв начин не се притеснява от килограмите си. Тя смята, че това я прави уникална, различна и интересна за разлика от по-слабите колежки в музикалната индустрия, които се сливат.

Много пъти е изразявала мнението си по темата и винаги е предизвиквала вълна от коментари. Една част от хората я адмирират, за това че не страда от комплекси, а другата част смятат, че е нужно да отслабне.

Мисията на Global Citizen е свързана с целите на ООН да се сложи край на бедността, борбата с климатичните промени, а вече е с насоченост и към ваксинацията на обществото, за да се спасят повече човешки животи.

Носителката на "Грами" използва възможността, отново да привлече вниманието към расизма не само в САЩ, но и по целия свят, тъй като Global Citizen се излъчваше от шест континента.

Лизо наскоро сподели, че иска да се въплъти в ролята на Уитни Хюстън в римейка на филма „Бодигард” с клипче в Тик-Ток, а за свой партньор тя избра Крис Евънс. Това нейно решение предизвика различни спорове под поста.

Едни от най-харесваните коментари под клипчето бяха:

 „Ако това се случи, спирам да гледам филми до края на живота си.”

„Уитни Хюстън е незаменима. Смятам че ще е обидно тя да бъде заместена от Лизо.”