Овен

Специално за този ден Брат Пит е пристигнал в България. Вие сте избрани холивудската звезда да забавлява вашият любовен тандем. Вероятно ще бъде промоутър в ресторанта, в който ще пребивавате, облечен в костюм на голямо пиле. След романтичната вечеря ще ви откара със специална лимузина в един от най-известните парти клубове и цяла нощ ще бъде вашият диджей.

Бил Гейтс е оставил завещание, в което фигурират вашите имена. Макар и неочаквано вие ще наследите сумата от 92,9 милиарда долара. Харчете си ги със здраве и да не забравите да почерпите - особено днес на първи април!

Какви приятни първоаприлски новини!

Телец

Ако интимният ви живот до този момент е бил завладян от скуката, то днес страстите ще разпали поп иконата Лейди Гага.  Тя има намерение да ви поднесе доста шокираща еротика, като за тази цел ще изиграе нестинарски танц на пилон. Малко по-късно еротиката ще ескалира с един стриптийз по шопски. Какво ще става под завивките ви, това може звездите само да гадаят при това на първи април.

Марк Зукърбърг е възвестил в своята фейсбук страница, че ако отговорите, как е името на седмото джудже на Снежанка ще получите скромната сума от 76,6 милиарда долара. И всичко това ще се случи само и единствено на първи април. Дерзайте!

Близнаци

Вероятно имате домашни любимци и ви предстои екзотично, романтично пътуване. Кой и ще се погрижи за тях? Разбира се, че Силвестър Сталоун!  Той има опит в тази дейност, почиствал е клетките на лъвовете в зоологическата градина в Сентръл Парк в Ню Йорк. Докато вие се забавлявате с вашата любима половинка, Сталоун ще се потруди усърдно за питомците ви. Само предупредете съседите си, че Роки Балбоа ви е на гости, точно на първи април!

Сергей Брин, съосновател на „Гугъл“ е разбрал за вашите електронни медии. За мен е цяло щастие да инвестирам 52,8 милиарда долара в „Трафикантите на новини“ - споделя Брин пред CNN. Трансферът ще бъде извършен днес - на първи април.

Рак

Късметът очевидно е проработил за вас, Синди Крофорд  ще се погрижи  за вашият уют. Докато е белила царевица, Луната е прошепнала да избере вас. Така решава на първи април тази година да ви подари луксозна къща в Малибу оценена на 45 милиона долара. Ще ви приготви и вкусен качамак без престилка, разбира се, споделя Синди пред списание "Playboy".

Но това не е всичко! За ваша най-голяма изненада председателят на съвета на директорите на Alibaba Group -Джак Ма, е първоаприлски настроен. Вместо да търкате до безумие лотарийни билетчета, Джак Ма ви подарява един билет с открита печалба от 46,2 милиарда долара!

На това се вика първоаприлски истини!

Лъв

Днес може да тържествувате! На гости пристига актьорът Матю Макконъхи, може би го знаете от филма „Адвокатът с линкълна“. Вероятно имате имотен спор? Не се притеснявайте, с това дело ще се занимае Матю като ваш адвокат. Определено ще спечелите делото, въпреки че навремето Матю е чистил кокошарниците! На изпроводяк  ще ви остави черният си Линкълн с надпис: “Честит първи април!“

Бъдете изключително предпазливи през този първоаприлски ден! Защото на крачки от вас е лошото момиче Деми Мур. Тя отново ще се превъплъти в старото си амплоа на честен съдия изпълнител. Вероятно така ще ви ощави, че и звездите не биха могли да ви спасят. И все пак има изход - спретнете ѝ едно „Неприлично предложение“! Ах, този първи април…

Дева

Често се вманиачавате в чистенето на домът си, починете си поне на първи април. Днес е ред на холивудската звезда Ащън Къчър и без това има опит в чистенето на подове. Докато си пиете кафето с любимата си половинка, Ащън старателно ще почисти паркета, плочките в банята, гранитогреса и прочие домашни тегоби. Само не се стресирайте, ако го заварите в деликатна ситуация, защото ще ви отговори типично по първоаприлски - „Това е просто секс“.

И това не е всичко, бизнесменът Ричард Брансън ви е подготвил невероятна първоаприлска изненада. Ако успеете да не се похвалите пред съседите, че сте си купили чисто нова „Дачия“, Ричард ще ви купи „Ферари“ на стойност 500 000 щатски долара. Това са парите му за сладолед все пак. Не бива да забравяте, че Брансън е основател на корпорацията Virgin Group и един такъв жест е чудесен и скромен първоаприлски подарък за вас.

Везни

След като днес е първи април, би било редно да си спретнете едно яко парти. Поканете приятели, колеги, мама и татко, и цялата рода, ако щете. Сандра Бълок ще се погрижи за сервирането, все пак е работила дълго време като сервитьорка в Ню Йорк. Ще снове между масите и бара с бързината на „Скорост“. Бъдете  така етични да не давате на Сандра бакшиши, тя ще го стори вместо вас, типично по първоаприлски!

Първоаприлската черешка на тортата ще бъде дарението от американската телевизионна водеща Опра Уинфри. Тъй като не ви достигат няколко хиляди лева за личен асансьор, Опра ще се погрижи и за това. Уинфри Опра е силно набожен човек и вдъхновена от 91 псалом, ще благоволи да инвестира 20 милиона от нейните скромни  3 милиарда долара. Вероятно изтеглихте късата клечка, при това точно на първи април.

Скорпион

Любителите на смутита, фрешове и всякакви видове сокчета ще имат първоаприлското щастие да бъдат навестени от неустоимият чар Меган Денис Фокс. Да знаете, каква екзотична еротика ви очаква само. Разкошната Меган ще ви поднася всякакви фрешове в типичното за Флорида облекло, а именно като банан без обелката. Фокс се е подготвила за един първоаприлски шейк в стил „Трансформърс“.  Да ви е сладко!

Вероятно се чудите, в кой сайт да поставите обяви – „купувам“ или „продавам“. Може би обявата ви ще затъне или ще изчезне безследно. Днес това няма да ви притеснява, защото идва блага вест и не от когото и да е, а от основателят на гиганта на онлайн търговията „Амазон“ в лицето на Джеф Безос. Ще ви предложи част от своят софтуер напълно безвъзмездно. Каква прекрасна първоаприлска новина, нали?

Стрелец

Навярно сте си мечтали да отидете на скъп концерт. Ето, че днес щастието е кацнало на вашето рамо. Луиз Вероника Чиконе, позната най-вече като кралицата на попа - Мадона, ще изнесе невероятен шоу спектакъл и то не къде да е, а именно във вашият дом. Вероятно съседите ви ще се видят в чудо от високите децибели, а защо не и да позеленеят от завист. Какво толкова, търпели сте ежедневно „Шушана“ от тяхна страна, днес ще им го върнете тъпкано.

Ако вашият домашен любимец е Бигъл, може би днес ще го зарадвате величествено. Другият създател на „Гугъл“ - Лари Пейдж  е пристигнал със специален подарък на стойност от 6,5 милиона долара. Освен това, Лари му предоставя  всички правомощия да завладее медийният пазар чрез „Гугъл“. При такава първоаприлска щедрост, вашият питомец ще се превърне в лидер и главен редактор на „ЗооГугъл“. И въпреки това, запазете домашните му провизии, защото това ще трае кратко - само през първи април се случват небивали чудеса.

Козирог

Днес не пропускайте възможността да погледнете през терасата си, за ваше най-голямо изумление Род Стюарт ще ви направи серенада. За всеки случай, предупредете вашият любим човек да не прояви и нотка на ревност, защото Род ще изпълни „Казвал ли съм ти скоро“- че те обичам. Нещо повече, във ваша чест като бивш печатар, Род Стюард ще ви изработи смайващ билдборд с ваша снимка под надслов - „От първоаприлското „Обичам те“, по-силно няма“!

Дали ще се изненадате точно днес от предложението, което ще ви отправи Майкъл Блумбърг - собственик на една от най-влиятелните информационни агенции в света, а именно да влезнете в съдружие. Може да напуснете работното си място, което и без това вече става все по-досадно, или пък да зарежете тото илюзията си. Защо не? Да бъдеш бизнес партньор на Блумбърг със състояние над 31 милиарда долара, съвсем не е лошо като първоаприлска идея.

Водолей

Необвързаните и самотните може да очакват днес чудна новина. Холивудската чаровна актриса Анджелина Джоли е проявила особено внимание към вас и ще се погрижи старателно и най-вече благотворително за вашите потребности от личен характер. Със сигурност ще ви подари част или цялата си огърлица от розово злато по случай първи април.

В случай, че сте зле с финансите напоследък, то през този първоаприлски ден очаквайте солиден чек от Робин Ли -  мениджър на най-голямата китайска търсачка „Байду“, (наричана още - китайският „Гугъл“. Въпросният чек е на стойност близо 50 милиона, който на практика ви прави абсолютни олигарси. Вместо да се разхождате до някой от магазините на „Лидъл“ или „Била“, може да си ги закупите. Така няма да изпитвате нужда да търсите евтини промоции. И не забравяйте, че днес е първи април!

Риби

Сивото ежедневие в личната ви връзка ще бъде разбито на пух и прах. Лудетината Шакира влиза в домът ви с гръм и трясък. Ще се вихрят такива танци под нейният специфичен глас и характерно йоделно звучене, че и рибите в Черно море ще поемат щафетата на парчето ѝ „Loka“  - Луда, луда, луда. Какво да се прави колумбийска кръв! Аз съм такава лудетина, но те ще ме харесат, споделя Шакира пред списание „Тайм“, визирайки  вашата двойка.

В случай, че някоя изветряла, невежа жена ви налага своите посредствени виждания, определяйки, какво и как да правите – днес ще бъде пръсната от завист. Американецът Лари Елисън - шеф на софтуерния гигант „Оракъл“, обещал пред списание „Форлс“, че ще подпише договор с вас на стойност 177 милиона долара. В една от клаузите на този договор обаче е включено да запушите устата на онези, които са алчни до безумие. Вероятно има такива мързелани в близост до вас. Празнувайте! Макар и през първи април.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.