Световноизвестната актриса Памела Андерсън се омъжи за своя стара любов на тайна церемония. Мъжът, с който блондинката мина под венчило, е филмовият продуцент Джон Питърс, а скритото от хорските очи тържество се е състояло в Малибу.

На него са присъствали двамата сина на младоженката Брандън и Дилън, дъщерите на младоженеца Кейли и Скай и бившата му съпруга Кристин Форсайт-Питърс.

Памела и Джон се запознават през 80-те години на миналия век във вилата на Хю Хефнър. Тогава продуцентът се опитал да я разубеди да се снима за "Плейбой" и да заложи на по-сериозна кариера. По това време Пам била на 19-годишна възраст. 

Към днешна дата, потвърждавайки сватбата, Питърс призна, че е имал увлечение към звездата от сериала "Спасители на плажа" от 35 години.

Младоженецът има няколко брака зад гърба си, а Памела е била съпруга на музикантите Томи Лий и Кид Рок, както и за продуцента Рик Саломон два пъти. Предишната й връзка пък беше с футболиста Адил Рами.

Джон Питърс е на 74 години. Той продуцира филма "Роди се звезда" с Барбара Стрейзанд от 1976 г., докато живее с нея. Продуцира също "Вещиците от Истуик", "Батман", "Батман се завръща".