"Отмъстителите: Краят" е не само най-дългоочакваната битка на годината, а и на десетилетието. Това е продукцията, която провокира небивал интерес у феновете и превръща обратното броене до премиерната дата в един от най-вълнуващите периоди за всички ценители на филмите за супергерои.

Успехът, с който филмът се увенча предварително, е не само у нас, но и навсякъде по света. "Отмъстителите: Краят" изпревари тотални рекордьори в класацията за предварително продадените билети.

Ясно е, че ни очаква нещо голямо. Всички 21 филми досега са причината да вярваме в следващия уникален филм с разтърсваща история и неподражаем характер. 

Дали силата ще бъде достатъчна, за да могат Отмъстителите да надделеят над Танос и Камъните на безкрайността, или усилията им ще останат безплодни? Ще бъде ли трагичната развръзка затвърдена, за да направи място на съвсем нова линия в историята, или ще станем свидетели на епично възраждане? А може би краят е просто край? Затаяваме дъх и очакваме отговорите с "Отмъстителите: Краят".

В ролите ще видим: Робърт Дауни Джуниър, Джош Бролин, Крис Евънс, Крис Хемсуърт, Марк Ръфало, Скарлет Йохансон, Бенедикт Къмбърбач, Брадли Купър, Вин Дизел, Самюъл Джаксън и мн. др.

Режисьори на филма са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а продуцент е Кевин Файги. Луис Д‘Еспосито, Виктория Алонсо, Мичъл Бел, Джон Фавро, Трин Тран и Стан Лий са изпълнителни продуценти. Сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли.

"Отмъстителите: Краят" по кината от 26 април.