Тази оптична илюзия може да разкрие какъв приятел сте въз основа на животното, което виждате първо на изображението. 

Снимката беше споделена тази седмица от създателката на TikTok Миа Йилин, която може да се похвали с повече от 450 000 последователи в приложението за споделяне на видео. 

Тя споделя, че може да ви каже дали сте "професионалист" в разговорите или дълбоко в себе сте интроверт, пише Daily Mail.

В изображението има лъв и зебри, в зависимост от това кое виждате първо, това може да разкрие истината зад вашата личност и платонични взаимоотношения.

Миа първо обяснява какво означава, ако окото ви веднага бъде привлечено от зебрите .„Ако първо сте видели двете зебри, значи сте страхотни във воденето на разговори и създаването на приятелства“, казва тя.

„Винаги знаете какво искат да чуят другите и в резултат на това можете да ги подчините на волята си. Въпреки това, когато става дума за по-дълбоки проблеми, обичате да държите нещата близо до гърдите си и да се доверявате само на „близки приятели и семейство“, посочва още създателката на съдържанието.

След това Миа разкрива какво означава, ако първо видиш лъва. Тя отбеляза, че тези, които са видели лъва, се радват да прекарват времето си сами. „Ако първо сте видели лъва, макар че сте човек, който обича да излиза с приятели от време на време, дълбоко в себе си сте по-скоро интроверт и цените времето си сам“, казва тя. „Рядко повишаваш тон срещу другите, защото разбираш, че просто да си силен не постигаш нищо.“

Потребители отчитат, че тестът има над 90% точност.

 

Превод: GlasNews