В този нумерологичен анализ ще направя езотерична прогноза относно числените стойности на бюлетините за някои от политическите партии и граждански движения за предстоящите парламентарни Избори2021.

На 11 юли 2021 година Меркурий навлиза в съзвездието Рак, а това ще доведе до силна емоционалност в политическата надпревара.

Поставям бюлетините по възходящ ред както следва:

  1. "БСП за България" - Вибрациите на притежаващи и хората залагащи на числото 4 биха могли да очакват раздвижване, разглежда се като бавно и последователно движение в правилната посока. От друга страна четворката е символ на консерватизъм. Много е трудно да се кореспондира с идеите на притежаващите 4, защото в тона му винаги ще има неволно чувство за превъзходство далеч не винаги оправдано. Перфекционизмът е добро качество, но може да доведе до нервно изтощение на тази коалиция и на хората, които ще я последват. Четворката е числото на Уран, същата планета е ретроградна от 23 май - 11 октомври 2021 във Водолей, това означава, че популизма ще бъде бурен, ала и остро посрещан.

 

  1. ГЕРБ-СДС - Петицата е число на женското влияние, макар и пасивно съдържа мекота, отзивчивост, и силно въображение, но никога не споделя истинността. Числото 5 изповядва принципа на противоречията, има двойно лице и това винаги води само до едно -Хаос. На парламентарните избори през април 2021 година, съдбата поднесе числото 28 на ГЕРБ-СДС, редуцирано числото 28 е единица, което предвеща първо място, ала се пропусна, че двойката влезе в противовес с осмицата, числото 2 е неустойчиво и няма равновесие. И затова ГЕРБ-СДС остана в пълна изолация. Петицата е знакът на Юпитер и не следва да се неглижира факта, че тандема Юпитер-Сатурн са ретроградни до октомври 2021година. И ако липсва преоценка и размишления за морала, собствените истини и възгледи, ГЕРБ-СДС ще се превърне в невзрачна опозиция.

 

  1. ДПС - Най-успешните дни на притежаващите числото седем са неделята и понеделник. Трудностите, които се създават на 7 са 7-и,11-и,16-ти и 25-ти на всеки месец. Уповавайки се на своята последователност и ораторство Седмиците залагат именно на тези си две способности. Често тайната, хитростта и нервността на числото седем създава много проблеми. Залагащите на 7 имат навика да казват на глас всичко, което мислят, и съответно често влизат в неприятни ситуации объркани от прекаленият си опит за дипломация. Управляващата планета на 7 е Нептун. Не би следвало да се забравя, че Нептун е планетата на илюзиите. Той отключва въображението, провокира хората да мечтаят и им помага да избягат от реалността. Понякога може да е опасен, тъй като е способен да ги вкара в заблуда и да изопачи представите им за действителността.

 

  1. "Изправи се! Мутри вън!" - Заложилите на числото 8 са хора, които знаят какви възможности имат и не се страхуват да поемат рискове и да работят много. Точно това е техният начин да постигнат всичко, което искат. Издръжливостта им е завидна. Те гледат на всичко реалистично, не се самозалъгват, но никога не разрешават на другите да ги мамят. Много се стараят и винаги се проявяват като компетентни специалисти. Негативните страни обаче са прекалената жажда за власт и стремеж към забогатяване, желанието да манипулират хората си и тяхната самовлюбеност. Осмицата се управлява от планетата Сатурн. Това светило се явява като строг и авторитарен баща. Показва последствията от вземането на лоши решения и поставя граници, които ни предпазват от главозамайване. Ала когато е ретроградна позиция всичките напътствия на Сатурн са с обратен знак и заблудата почти е неизбежна.

 

  1. "Гражданска платформа Българско лято" - Числото 15 е разклащане на трона на дявола, според Петър Дънов. Петнадесет е числото на промени, на разклащане, разколебаване основите на нещата, число на отминали разрухи и катастрофи. 15 разклаща основите на всичко старо и криво. Разглежда се като 5 х 3 = 15 и съхранява в себе си вибрациите на числата 1 и 5. Специфичната алтернатива на 15 е съдържанието на числото 6. Шестицата е най-продуктивното число и може да бъде разглеждано като обединение, единство на две полярни същности на човешката природа, на две противоположности. Три планети управляват с числото 15 - Слънцето, което носи петнадесет популярност, Меркурий, който ги насърчава да се движат и да пътуват редовно и Венера, която ги отвежда до удобни, скъпи и луксозни места.

 

  1. "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" - Шестнадесет в нумерологията демонстрира растеж, но в резултат на предприетите действия. Ако притежаващите 16 не са свикнали да постигнат целите си, 16 остава в света на илюзиите и фантазиите. От друга страна номер 16 предвещава отрицателни промени, ако човек не може да преодолее егоцентричният си афинитет към парите. Отлива - бягането от отговорност, е основната цел на числото 16. Ако шестнадесет има доминираща роля - самоцел, личността мечтае по пътя към йерархията, но се страхува да действа. За заложилите на 16 е по-лесно да изберат някой друг до понесе последствията и другите да избегнат неуспехите. Шестнадесет е като строително скеле, което рухва лесно според планетата Уран.

 

  1. "Има такъв народ" - Тези, които са под контрола на номер 22, изпадат изцяло в противоречия. Също така царското число 22 е символ на мълчанието. Объркването от числото 22 идва от двете двойки, това означава двойна лабилност. Благоприятната стойност на числото 22 по отношение на управляваното от нея лице или лица, се проявява с помощта на редица положителни характеристики. Двете двойки осигуряват високо ниво на отговорност. Такива хора често поемат твърде много отговорности, и това води до разточителство на последователността. Също така вярват, че те сами могат по-добре да се справят с всичко и никой друг не би могъл да бъде по-прав от тях. Друг недостатък на 22 е прекомерното подозрение, което понякога може да достигне мащаба на параноята. Колкото и странно да ви прозвучи числото 22 е скритият символ на егоизма. Луната е управител на двете двойки, а това означава приливи и отливи.

 

  1. "Демократична България" - Числото 23 е число на магнетизма, сиреч привлича доста хора към себе си. Има стотици хиляди хора по света, които са се побъркали по различните числа и много от тях се вторачват точно по 23. В самото число няма нищо нередно. То се счита за свещено. Бързият Меркурий управлява числото 23, и благодарение на тази планета хората комуникират помежду си. Друг е въпросът, че общуването под давление на числото 23 респективно Меркурий, е изключително сложен процес и не винаги се побира в представите ни за реалността, а това води до манипулации и лъжовност.

 

Тази моя публикация няма за цел да дава прогнози или да толерира една или друга политическа партия, напротив основната идея е да ви запозная с числените стойности, за да се избегне подвеждането от политическото тълкование.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.