Новата Мис България Габриела Кирова явно е момиче с позиция. В страницата си във фейсбук Габриела се изказва доста пиперливо за Лудия репортер – Даниел Петканов. Дали е водена от колегиална съпричастност към бившата на Петканов, която също е модел, или пък има зъб на Даниел, можем само да гадаем.

Ето какво е написала Габриела в свой пост преди време по повод скандала между репортера и неговата бивша приятелка – моделката Александра Богданска:

"Във връзка с това че всеки втори пост е свързан с Александра Богданска и зрелищния шоумен и "истински мъж" Петканов, искам да изкажа разочарованието си! За пореден път се уверявам колко елементарни същества са хората! Това че някакъв комплексар, който вероятно не е бил достоен и кадърен да задържи интереса на жената до себе си, решава да направи публично достояние личния си живот и да унижи жената до себе си, която дали е сбъркала или не няма да коментирам и не е моя работа!

Говорите без да знаете каква връзка са имали. Каквото и да е, не е правилно този мъж да говори публично и на гърба на Александра да си прави реклама, на горкия мъж, на когото се е случила такава трагедия! А замислихте ли се преди да съдите и коментирате, какво е правил той? Каква е причината тази жена да гледа към други мъже? В какви взаимотношения са били? Много ви знае устата и когато излезе жълта клюка сте първи на опашката да говорите и плюете! А същевременно във вашия случай е "Крадецът казал, дръжте крадеца"! Бъдете малко по сериозни и мислете, безплатно е! Хубав и слънчев ден на всички!"

Източник: Actualno.bg

TrafficNews.bg