Вдъхновен от японския стил на живот за малко пространство за живеене и превръщайки големия апартамент в микро апартаменти, трендът за „сгъваемият апартамент“ набира все повече популярност, пише 1000idei. Философията зад този стил е икономия на пространство.

Така например може да намерите кухнята скрита зад шкафовете, а леглото да пада от тавана.Този стил е идеален за места, на които мястото е много ограничено.Този стил за максимално ефективно използване на пространството позволява да живеете луксозно дори и на малко пространство.

Тук просто всичко е ловко разпределено, съвременните удобства са на разположение, но изключително гъвкави, като дизайнът на мебелите също е съобразен с пространството. Компанията, специализирана в дизайна на тези апартаменти - Yo! Home, предлага всякакво модерно обзавеждане за този тип жилища.

Така, благодарение на тяхното планиране, може да превърнете бунгалото в замък. С правилното планиране и разположение на мебелите и принадлежностите създавате повече пространство във всяка стая.

Още новини ТУК

TNS.bg