1. Приемете, че партньорът за вас е най-правилният (поне за момента) и изберете да го обичате. Хората не са машини и страстният секс се определя преди всичко от това какви отношения и емоции ние преживяваме заедно с партньора. Секс без любов е просто фитнес, независимо колко време сте заедно.

2. Правете нещо ново. За всеки човек това може да бъде нещо различно. На едни хора им харесва новите места или нови дрехи, на други игри, на трети размяна на партньори. Не очаквайте, че страстта ще дойде сама по себе си.

3. Нежна и откровена комуникация. Едно от нещата, които убиват секса, са неизговорените неща и тайни. Ако нещо не е наред, то трябва да бъде казано. 

4. Спете под едно одеяло. Така двойката е заедно поне 8 часа през нощта... дори през деня да изкарва по-малко време заедно. Така че, използвайте максимално нощта и наистина спете прегърнати… много прекрасна е тази близост и се събуждате в прегръдка, а какво може да бъде по-добро от това?

5. Казвайте си нежни думи един на друг. Помислете как се обръщате към партньора си. Хубаво е да използвате нежни любовни думи или някакви ваши специални забавни и топли обръщения. Също така е хубаво да говорим по име един към друг.

6. Бъдете даващи и щедри. Често ние искаме само да получаваме и в един момент спираме да даваме, подминаваме любовната игра и флирта. Правете с удоволствие това, което партньорът наистина обича.

7. Доказано е, че алкохолът, телевизорът, пакетираната храна, всичко това води до роботизиране, така че спираме да чувстваме и живеем като в матрица – в постоянен стрес и преумора. Пробвайте да премахнете алкохола, цигарите, тежката храна и добавете повече спорт, разходки, плодове и зеленчуци, 2-3 литра вода на ден и витамини.

Източник: Вести