Новозеландец е сигурен, че ще си осигури нежна компания за Света Валентин, като за случая се предлага под наем за минимум около 15 долара, съобщава в. "Мирър". 

Питър Уайлдинг получава кръвоизлив в мозъка, когато е на 12. Той едва оживява, но заради здравословните си проблеми не успява да се залюби на млади години. Сега Уайлдинг смята да компенсира пропуснатото, като предлага романтичните си услуги срещу скромен наем.

Мъжът предлага офертите си във Facebook, като има комбинация от седем различни "пакета" със свое участие. Цените също могат да се договорят. За един сутрешен час в ролята на "добър приятел" Питър взима 15 долара наем за себе си.

Цената се удвоява за 2 сутрешни часа с добавен шоколад за подарък и разходка, хванати за ръце. Услугите на Уайлдинг стават по-обхватни с повишаването на "наема" - посещение на спа и плуване, торта и питие, ходене на ресторант и снимка за спомен.

Питър може да бъде нает и за вечеря с родителите. Цената скача, ако трябва да си играе с братята и сестрите на наемателката си, пише Novini.bg. Срещу съответна сума новозеландецът може да се преструва във Фейсбук, че ви е гадже, в продължение на цели две седмици. За по-интимни изживявания, тарифата му е 150 долара за 15-часово преживяване. Питър ще вземе наемателката от дома й, ще я заведе на вечеря, а след това и в романтичен къмпинг, където тя може да получи някои прегръдки и целувки.