Космическата сума от 50 бона струва романтично обяснение в любов. Точно толкова е пръснал таен обожател на бившата Мис Силикон Джулиана Гани, за да изрази чувствата си. Непознатият мъж е платил близо 50 хил. лв. за билбордове в София и Пловдив с празнично романтично послание за Гани.

"Джулиана, ти си само моя и на никой друг!" - гласи сантименталното съобщение.

Гани няма ни най-малка представа кой е мъжът с нестандартния любовен жест. Не знае дали е някой от бившите й, или напълно непознат заможен господин.

"Една сутрин приятели започнаха да ми изпращат снимки с билбордовете. Идея нямам кой ги е поръчал. Ако той иска, ще се появи и ще се разкрие" - разказва Джулиана, цитирана от в. "България Днес".

Моделката не изключва и варианта мъжът да е женен и затова да се крие. Гани има горчив опит с обвързан бизнесмен, от когото едва успя да се измъкне преди няколко месеца.

Джулиана споделя още, че се е насочила към съвсем ново поприще. Изкусителката ще остави моделството за известно време и влиза в музикалния бизнес. Гани, която от малка свири на пиано и има няколко самостоятелни концерта в миналото, наскоро е заснела първия си музикален видеоклип. Музиката й съчетава няколко стила и ще е нещо ново за моделката.

"Клипът ще се излъчва по едни от най-прочутите музикални канали, но не и чалгарските. Мисля да правя още музика, но засега само ще свиря на пиано, няма да пея" - допълва още блондинката, която стяга багаж за Барселона, където ще посрещне новата 2017 г. в приятелска компания.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg