Кафето е удоволствие за мнозина, които не биха го заменили за нищо, така че не е изненадващо, че много от нас не могат да си представят ден без обожаваната ароматна напитка. Но има и тази група хора, които непрекъснато копнеят за нови вкусни приключения.

Подобно на класиката, те обогатяват сутрините си с кафе, но добавят необичайни неща, за които мнозина дори не биха се сетили.

Вижте кои съставки ще придадат нов вкус на вашето кафе:

Кокосово масло

Въпреки че изглежда като необичайна комбинация, всъщност е чудесно за събуждане и освен това мирише прекрасно. Освен че дава безценен вкус на мнозина, любителите на тропическата храна със сигурност се радват на този вариант. Въпреки че 100 грама кокосово масло имат изключително високо съдържание на калории, можем да пием това кафе, без да се страхуваме, че няма да можем да влезем в любимите си дънки, защото ускорява метаболизма.

Ако искате да следвате тенденциите, вероятно вече сте опитали тази сравнително нова версия на кафе. Ако не сте, не се притеснявайте, защото все още имате време. Комбинацията е богата на мазнини и витамини А, което има благоприятен ефект върху вашия външен вид и имунитет. Проучванията показват, че поради количеството мазнини в него, то намалява апетита, а коя жена не мечтае за това?

Яйчен белтък

Кафето и яйцата сутрин са класическа комбинация за закуска, но ще бъдете изненадани от факта, че хората слагат яйца в кафето. Добре, не цялото яйце, а само белтъка. Въпреки че тази информация е достатъчна, за да може стомахът ни да започне да се върти, сякаш задвижван от центробежна сила, мнозина се кълнат в тази комбинация. Интернет го описва като виетнамски специалитет или течно тирамису, но тази форма не ни привлича ни най-малко. Благодарим, но не!

Зърна сол

Ако някога сте опитвали шоколад със солени зърна и ви е харесало, има шанс да станете фен и на тази комбинация. Този вариант не е очевиден избор, но придава на кафето съвсем нов вкус. Солта се добавя към кафето, след това се добавя гореща вода или мляко, за да се разтвори солта. Авантюристите ще бъдат във възторг, докато останалите ще останат верни на класическите подсладители.