Супермоделът Наоми Кембъл изненада почитателите си като публикува снимка, на която нежно прегръща новородено бебе. Красавицата избра да качи трогателната снимка точно на американския Ден на майката.

Точно това беше поводът да се появят подозрения, че тя държи първородната си рожба и тя най-вероятно е от сурогатна майка. Феновете й не пропуснаха да я засипят с поздрави за щастието.

Самата шоколадова моделка не е написала нищо под снимката, освен едно сърчице. Последното гадже на 48-годишната модна богиня беше певецът Лиъм Пейн от бандата "One Direction", но двамата бързо прекратиха отношения. Според запознати на световноизвестната звезда бързо й омръзнала аферата с близо 23 години по-младият от нея мъж.

Черната перла е първият чернокож модел в света, оглавил корица на списание. Родена е в Англия и е отгледана само от майка си, която е била танцьорка от Ямайка. 

Първата й публична изява е била във видео към песента на Боб Марли "Is this love". Започва модната си кариера едва на 16 години, а през годините е била и певица, актриса и автор.