Първият европейски подводен ресторант наскоро бе открит в Норвегия с гигантски прозорци, през които можете да видите океана, докато вечеряте. Ресторантът се казва „Under“, и вече се радва на голям интерес.

Това обаче съвсем не е  единственият необичаен ресторант в света, където можете да вечеряте. Вижте и няколко предложения:

Ресторант тоалетна в Шанхай

В този ресторант масите за хранене са мивки за баня, покрити със стъкло, а седалките са - тоалетни. Храната също се сервира в тоалетни. Млечният чай се сервира в чаши с форма на писоар, а шоколадовия сладолед се излива в тоалетни чинии.

 

Екзотичен ресторант в Кения

В този ресторант клиентите се хранят заедно с… жирафи. Животните се разхождат около заведението и поздравяват посетителите като похапват и от тяхната вечеря.

Ресторант на тъмно в Лондон

Ако се страхувате от тъмнината, тогава се подгответе да се изправите пред страховете си в „Dans le Noir“ в Лондон. На гостите се предлага изненадващо меню изцяло на тъмно от сервитьори със зрителни увреждания. Идеята е гостите да бъдат пренесени на сетивно пътуване, където трябва да разчитат на другите си сетива и да прегърнат преживяването без погледа си. Те дори трябва да отидат в тоалетната в тъмното. Вечеря на гробище в Индия Този ресторант пък е построен върху гробове, за които собственикът смята, че са на късмет.

Безопасен секс в Тайланд 

В този ресторант са решили да популяризира безопасния секс по нетрадиционен начин… 

Превод и редакция от mirror: TrafficNews.bg