2020 ще бъде белязана от звездни сватби, за които вече всички говорят. Това са част от популярните личности, които тази година ще си кажат заветното "Да".

Принцеса Беатрис и Едуардо Моци

Последната неомъжена внучка на Елизабет II, принцеса Беатрис, през 2020 г. ще загуби статута си на сгодена дама. Годежът с италианския милионер Едуардо Моци гръмна миналата есен. Следващото бляскаво събитие трябваше да бъде отразявано от всички британски медии - беше планирана пищна церемония в съответствие с всички канони на истинските кралски сватби. Заради скандала, който избухна около бащата на Беатрис – принц Андрю, церемонията беше отложена. Сега на сватбата няма да бъдат допускани журналисти и публика. И всичко това се случи, защото принц Андрю беше обвинен в сексуален тормоз. По-късният му опит да се оправдае публично го направи да изглежда още по-голям измамник в очите на обикновените британци и в крайна сметка той напълно се отказа от кралските си задължения през ноември 2019 г. Сватбата на Беатрис се очаква да бъде през пролетта.

Ема Стоун и Дейв МакКъри

В края на миналата година холивудската актриса Ема Стоун отговори с "да" на предложението на любимия си - режисьорът на вечерното шоу на SNL Дейв МакКъри. Той ѝ поиска ръката с елегантен годежен пръстен с перла и диаманти, за което се похвали с щастливо селфи в Instagram.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

През миналия март бившият бейзболист Алекс Родригес направи предложение на певицата и актриса Дженифър Лопес на Бахамите. Джей Ло се съгласи и след завръщането си у дома двойката вдигна пищно годежно парти за роднини и приятели. Сватбата беше планирана за края на 2019 г., но поради натоварените си програми Дженифър и Алекс отложиха тържеството. За да планират сватбата във всичките ѝ подробности, двойката реши да отложи събитието, а през тази година феновете отново ще видят Лопес в сватбена рокля (тя има 3 брака зад гърба си бел.р.).

Скарлет Йохансон и Колин Жост

Първият съпруг на актрисата беше колегата ѝ Райън Рейнолдс, вторият - журналистът Ромен Дориак. И сега идва ред на третия ѝ бъдещ съпруг - комикът Колин Жост. Скарлет и Колин се запознават преди 10 години на снимачната площадка на "Saturday Night Live". Любовта между тях пламва чак през 2017 г. През май 2019 г. Скарлет заяви, че любимият ѝ е предложил и тя очевидно се е съгласила, така че сватбата ще бъде през 2020 година.

Източник: РИА Новости, цитирани от БГНЕС