Петият сезон на хитовия български сериал "Под прикритие" започва утре - 20 март. Хитовата продукция този път ще изненада публиката с неочакван сценарен ход и нови талантливи актьори. В компанията на вече познатите имена на Владимир Пенев (Попов), Захари Бахаров (Иво Андонов), Мариан Вълев (Куката), Ивайло Захариев (Мартин), Кирил Ефремов (Големия близнак), Бойко Кръстанов (Ерол), Йоана Темелкова (Ния), в нови драматични образи влизат Христо Петков, Дарин Ангелов, Силвия Петкова и Димитър Бенекин.

Продуцентите на "Под прикритие" обещават заплетена фабула, неочаквани обрати, екшън сцени, сложни каскади и, разбира се, култови герои и реплики.

В петия сезон зрителите ще видят нови герои, промени в старите, дилеми и капани с неочаквани решения в последния момент.

"Джаро е убит от Попов и някой ще трябва да заеме мястото му. Най-естествено е това да е Иво. Мартин е разкрит, а в края на четвърти сезон Попов му разкри, че Ерол е новото ченге под прикритие. Ясно е, че екшънът ще продължи, това е най-типичното за този жанр. Но със сигурност, сериалът ще продължава да има социална и обществена позиция по всякакви актуални теми", разказва Димитър Митовски.

Бойко Кръстанов е новото ченге под прикритие – Ерол. Инспектор Попов и Куката остаряват. Силвия Петкова е в любимото си амплоа на хубавица със здраво кроше и безпардонен изказ. Христо Петков е новата дясна ръка за "мокри поръчки" на Иво Андонов...

Вижте смазващия трейлър на новия сезон на "Под прикритие" ВИДЕО

TNS.bg