Селският сезон на Биг Брадър извади на показ поредната серия типажи, които осигуриха тема за разговори и коментари на доста от българите- фенове на шоуто. Псевдо-клишета за селския живот, килограми силикон, фейслифтове, екстеншъни, тъпи диалози и прочее битовизми. Друго си е да седнеш пред телевизора, да цъкаш с език и да се възмущаваш. Така хем си чешеш егото, подхилквайки се на чуждата простотия, хем забравяш собствените си проблеми, докато слушаш за дертовете на хората в Къщата. 

Факт е, че след всеки сезон на риалитито остава по някой и друг герой, чиито издънки влизат в историята, а точно издънките се превръщат в трамплин към някаква  реализация в последствие. TrafficNews.bg ви припомня пловдивчаните , оставили имената си в аналите на шоуто и какво се случи с тях след финала. 

Ефектът на Пипирудата

Стойка „Пипирудата”, от Пловдив, взе участие в първия сезон на Биг Брадър. По време на престоя си в къщата, тя се сдоби със своя прякор.

„О, има една пипируда! Ша умре”, викаше Стойка, опитвайки се да извади пеперуда от джакузито. Стойка обаче не се размина само с подигравателния прякор- тя влезе в множество конфликти със съквартирантите.

„Мани я тая кукумицинка! Опита се да ме изкара подлец и че съм я предал. Аз самият исках и очаквах, че с нея ще сме най-добри приятели вътре в Къщата, а тя започна да се държи арогантно към мен. Сега искам да се възползвам от случая и да я поздравя, като й покажа високо вдигнат среден пръст”, заяви Найден в свое интервю, след като напусна шоуто.

След излизането си от къщата, тя продължи с издънките. Стойка беше пребита от група рускини, защото се опитала да ги напръска с лютив спрей. Жените нищо не били направили на бойната мома, но тя била чула отнякъде, че се отнасяли пренебрежително към българите. Затова поискала да ги накаже. Опитите й за ТВ кариера претърпяха пълен крах. Епизодичната й роля на истерична лелка в сериала "Под прикритие" също не успя да я върне в играта.

Севилският бръснар

Фризьорът Гаро от Пловдив, също имаше запомнящо се участие в риалитито. Стилистът, който говори открито за своята хомосексуалност, влезе в открита война гълъбовската звезда Пацо. Гаро отправи oбидни думи към футболиста и бе заплют в лицето от Панайот. Ето и неговите бесни танци:

Гробищен свят

Газката и Ели, от Пловдив, учавстваха в семейния формат на шоуто. Скандалното поведение и пиперливия език на Веско Кузмов привлякоха вниманието на зрителите още в самото начало.  Той говореше на диалект, често псуваше и ходеше гол. В началото натрупа много негативи, отнасяйки се грубо към съпругата си. . Но Гробарят, макар и простак в очите на някои, се оказа добър и искрен човек. Именно с тези качества той и съпругата му се харесаха на зрителите и на финала грабнаха голямата награда. След шоуто обаче двамата се разведоха, а Ели си върна фамилията Владкова и претърпя пълна промяна, като изцяло смени визията си. След като се тунингова, Ели се впусна във вихъра на нощния живот и завъртя любов с прочутия затворник Пеньо Мангъров или Сашо Чешкия, както обича да го наричат. 

Консумацията на любовта им през 2010 г. се забави, тъй като Мангъров беше в затвора. Но не и харченето на 200-те хиляди лева,които той успя да профука, макар и зад решетките. 

КЛЮКАРКАТА

Лили Клюкарката, взе участие в един от първите сезони на шоуто.  Много зрители определяха поведението й като кифленско.

Пловдивчанката ще остане една от  най-горещите дами на Големия брат след като от страниците на родния стигна дори и до тези на американския Playboy, обявявайки шумно намерението си да се бори за актьорска кариера. Това, разбира се стана, след като сексбомбата се зареди със сериозно количество допълнителен силикон.

Началото на кариерата й сложи край на връзката със съквартиранта й от Big Brother Боби Ръгбиста, въпреки че двамата бяха нарочени дори и за годеж. Междувременно Лили записа актьорско майсторство с профил "кино" и успя да дебютира в бранша с триминутна сцена в българския сериал "Забранена любов".

Издънките на Лили обаче далеч не приключиха зад стените на Къщата. Преди време тя влезе в схватка със своя съперница пред новотела.

Лили беше водеща на предаването „Папараци“, на Николета Лозанова. Но не за дълго. Слуховете са, че Николета уволнила подчинената си, защото Лили я дразнела с диалекта си, но запознати твърдят че проблемите между тях са финансови.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg