В ранната сутрин на 9 май 2012 г., в един китайски град се случва нещо необичайно и наистина извънредно, както ще видите във видеото по-долу, заснето от камери за наблюдение. Видеото е на почти 3 години, но вижда бял свят едва сега, след като дълго време е било пазено в тайна, съобщава дело.

ангел, Китай

В него се вижда как един човек (облечен в бяла риза) на мотор пресича на кръстовище, между две пешеходни пътеки, без да обърне внимание на приближаващ от ляво бял камион. За части от секундата преди камионът да връхлети нищо неподозиращия моторист, се появява мистериозна бяла светкавица и в следващия момент мотористът “изниква” на съвсем различно място от мястото на инцидента а до него се вижда фигурата на мистериозен човек, който след като се уверява, че мъжът на мотора не е пострадал, спокойно се отдалечава от местопроизшествието.

Шофьорът на камиона в недоумение набива спирачки и слиза, за да помогне на “прегазения” моторст, но в недоумение вижда, че такъв няма…

Дали това е първят хванат с обикновена камера ангел пазител? Или камерата е фалшифицирана, остава да гадаем. При всяко положение видеото е истинска мистерия.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg