Бледо розов, коралово, светло синьо….Тези модерни нюанси ни обграждат отвсякъде и в един момент започват да омръзват. Ако искате нежен и деликатен цвят в дома си, но искате да избягате от тенденциите, които всеки се опитва да ви наложи, заложете на лавандулово. Светлата версия на лилавия цвят е изключително красив и се вписва чудесно във всяка стая и всеки стил.

Лавандулата е мек и релаксиращ цвят, който успокоява и дава усещане за лекота. Той се съчетава чудесно с неутралните тонове, което означава, че може да го изберете за цвят на дивана, за завесите или аксесоарите. Ако искате по – смело излъчване, боядисайте стените в лавандулово.

За да ви покажем красотата и универсалното му приложение, вижте няколко модерни интериора в лавандулово, пише Idei.bg.

Добавете цвят в черно – белия интериор

Лилавите възглавници са красив акцент в спалнята

Код лавандула – завесите, възглавниците и тапицерията на креслото са в идеална хармония

Какво ще кажете за трапезарни столове в лавандулово? Много деликатен и красив начин да разчупите бялата схема около масата.

Никога не подценявайте силата на добрия акцент. Когато намерите идеалния стол в цвят лавандула за вашата дневна, ще създадете любимо място за почивка

Ако искате нещо по – голямо и забележително, заложете на цветен диван. За  по – дързък интериор, заложете на тъмно лилав фотьойл.

Цветните кухни вече не са толкова модерни, но не и ако имате подобна. Светлия лилав цвят и изчистените линии ви гарантират непреходен стил и класа.

Омръзна ли ви от неутралната баня? Изберете лавандулово за стените.

Спалнята в лавандулово винаги е модерна. Дори и да бъде основен цвят, има усещане за баланс и простор.

Детската стая в лавандула е чудесен избор, без значение на пола на бебето.