Второ пълнолуние за месеца ще можем да наблюдаваме тази вечер. Така наречената "Синя Луна" ще бъде с изключително силна енергия днес. Това е изключително рядък феномен - обикновено явлението пълнолуние се наблюдава веднъж в месеца, или по-точно - на всеки 28 дни. Изключително рядко явление е да наблюдаваме две пълнолуния в рамките на месец. Това се случва веднъж на няколко години.

Точно в 16:46 часа днес Луната ще навлезе в съзвездието Телец и вероятно ще имате неочаквани обрати и попадане в неизвестността.

Ето какъв ще бъде ефектът на Синята Луна за представителите на отделните зодии:

Ефекта пълнолунието за вас, Овен, е ясен сигнал да прекратите отлагането на поетите ангажименти. Въпреки че сте знак с високи вибрации, пълната Луна е безпощадна в тази своя фаза и осезателно ще отслаби силните ви страни. Период, през който следва повече да давате и слушате, вместо да издавате заповеди.

Пълнолунието удря по вашата парична зона, Телец. Навременен период, за да обърнете внимание на спестяванията си. Избягвайте да правите импулсивни покупки, тъй като това лунно влияние може да ви подтикне да прекалявате с харчовете. Пазете се от преяждане.

Пълната лунна фаза, Близнаци, ще запълни празнотата в романтично-любовен аспект. В която и посока да поемете, не прекалявайте, тъй като тази лунна енергия е свързана с баланса, а не с крайностите. Възможни са някакви депресивни състояния, ала в лека форма. Във финансово отношение бъдете изключително обрани. Няма нужда да бързате, просто оставете лунната прецесия да отмине.

Вие сте склонни да дадете всичко от себе си в кариерата си, като целите да зарадвате всички около вас на работното място, Раци, но при пълнолуние това ще бъде с обратен знак и за ваша сметка, така че две крачки напред и една назад в действията ви. Когато нещата станат напрегнати, избягвайте публичните разправии, тъй като пълнолунието може да ви подкани да говорите, преди да помислите, и недоброжелателността може да е неизбежна.

Настоящото пълнолуние, Лъвове, най-вероятно ще хвърли „петна“ върху вашата кариера, където може да се почувствате по-раздразнителни, преуморени и подценени. Възможни са емоции, които да предизвикват гняв и агресивно мислене, така че опитайте се да не правите драма от всяка потенциална криза, поемете дъх, съберете си мислите, преди да действате във всяка една област.

Деви, днешната фаза на Луната може да ви разгневи от проблеми, свързани с парите, особено ако дължите кредити или заеми на някоя институция или определено лице. Нещата биха могли да ескалират в семеен и личен план, така че бъдете изключително внимателни в разговорите си. Може да се почувствате пренебрегнати или съкрушени на работното място. Така или иначе вашият аналитичен ум ще ви помогне да преодолеете повечето проблеми.

Пълната Луна ви дава сигнал за събуждане относно правилното отношение към хората, Везни. Предоставя ви се възможност да направите обективна преценка между приятелство и интереси. Избягвайте всякакви спорове и конфликтни точки в сектор любов. Сключете примирие с враговете си и вижте обратната страна на вашата гледна точка.

В случай, че сте стигнали до крайности в някои области, ще усетите силен натиск от предстоящото пълнолуние, Скорпиони. Изпълващата се Луна може да предизвика съкращения и необичайни спънки в работните условия - сякаш сте в зоната на здрача. Освен това, не са изключени напрегнати взаимоотношения със семейството. Добрата лунна новина е, че във финансово отношение ще „полетите“, подобно на птицата феникс, издигаща се от пепелта.

През периода на пълнолунието най-вероятно ще поемете риск, който ще е още по-интензивен в личен и работен план, Стрелци. Пълнолунието ще направи живота ви много динамичен и ще може да получите това, което сте искали, ако не стигате до крайности. В подобни лунни прецесии ще се наложи да се успокоите и да действате по-рационално и разумно. Пълната Луна ви призовава да се грижите много добре за здравословното си състояние. Именно в здравето ви се крие вашата ахилесова пета.

Изпълнената до крайност месечина може да отвори кутията на раздора, Козирози. Ще бъдете превъзбудени и с прекалено ревностно настроение, затова прекратете всякакви действия в такава ситуация. Настъпващата тревога може да ви подскаже, че предстоят вътрешни и духовни сътресения. Луната в тази си фаза може да засили разправиите в личен план. Не са изключени сериозни трусове във вашата кариера. Във финансово отношение ще се наложи да се лишите от харченето на пари за лукс и други разни глезотии.

Денят на пълнолунието ще ви предостави проблеми при вземането на решения в личен план, Водолеи. Когато става въпрос за чувства, винаги ще бъдете една крачка назад. Вероятно ще ви липсва дързостта да се хвърлите безумно в романтичните води, ще имате възходи и падения, но ще трябва да продължите към целта си, макар и „паднали“. Във финансов аспект не очаквайте твърде много услуги от вашия късмет, в противен случай ще бъдете обречени на паричен провал.

Предстои ви един напрегнат ден, благодарение на пълната Луна, Риби. Семейните двойки навярно ще търсят изход от натрупаните ежедневни проблеми, а напрежението вероятно ще се покачи през този ден. Запазете самообладание, защото най-важното е да поддържате стабилни взаимоотношения. Наложително е да проявите повече предпазливост в професионален и финансов план, особено днес.

Астрологичният анализ е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.