Мисис България Ана Иванова, която от 12 години живее в Монако, била толкова възмутена от новините в родината си , че е наела PR агенция, за да разпространи негодованието й. В съобщението , изпратено от агенцията Иванова е представена като "Единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд". В профила си тя е написала: " Минималната ни заплата да не е 1200 евро, че Николета, Валери, Алисия и Кучкова са водещите новини в България?!?"

Ето какво и въпросите , които терзаят миската:


"Или аз съм супер зле и нищо не разбирам от тези водещи и "важни новини", или наистина моята родина няма никакви икономически и политически  проблеми. И всичките й граждани взимат минимална заплата около 1200€ и затова си позволяват да ги затрупват с тези супер важни житейски новини! .... Няма да пропусна да спомена и БЛОГЪРИТЕ - вече всеки втори е такъв и е яхнал вълната на fashiona :)
 Сега отново ще имам критики от рода :
 ...какви сайтове за новини четеш?
 ....защо говориш негативно за Българите в България?
 ...но никой не вижда заобикалящата го действителност около него!!!
 Всички  говорим за по-добър и подреден живот, промяна, развитие стабилизиране на държавата , промяна в съдебната система, прозрачност в избирателната ни система... А какво правим по всички тези въпроси?
Или е по-добре рутината... Работа, кредит към банките, нерви, псувни към управляващите и буквално оцеляване ден за ден?
 Да! Отново стигам до извода -Докато не се промени мисленето на народа, да станем единни, няма как да има стабилна държава!
 Спокойно - идват избори, отново манипулации, отново мерене на рейтинг и отново същите на власт. И отново същия живот до следващите 4 години. Предстоящи избори и най-вече Надеждата, че тези или следващите ще ни оправят живота, който ние сами не можем да подредим!
 А паралелно ще има корупция /която вече е част от съдебната ни система, дори предлагам да я узаконим/!
 Ще има самоубийства от мизерия!
Ще има смъртни случаи поради факта, че повечето хора не са си платили здравните осигуровки за 5 год. назад и не могат да ползват българската ни здравна система!
 Ще има повече МПС произшествия, защото съдебната система дори и там е слаба!
Ще има, да ще има много неща, които в една друга Европейска държава няма и ние пак ще сме единствени и уникат!
А нашите управници с наша помощ ще усвояват милиони за партиите си, благодарение на гражданите на Република България! 
Дерзай, Българино! Минал си 5 века робство, опс - не, не е било робство, а Турско Присъствие!"

TrafficNews.bg