Много кралски коментатори предричаха, че бракът на принц Хари и актрисата Меган Маркъл няма да е толкова сполучлив и ще е пълен с проблеми.

Може би не са очаквали, че толкова скоро ще започнат пукнатините в кралското семейство и измъкването на бившата актриса от него по начин, който те не са искали. Това каза пред БНТ специалистът по протокол Милена Хлебарова.

Защото все пак в момент, в който се решава съдбата на Англия и излизането ѝ от Европейския съюз - предстоящият Брекзит, да се получи и "Мегзит", вече е едно силно предизвикателство към самата монархия.

Това решение е изключително на съпругата на принц Хари, твърди експертът.

Според таблоидите в Англия, Меган Маркъл е влязла в конфликт с почти всички негови близки, със семейството му, с приятелите му, добави Хлебарова.

Той е приятел с Дейвид Бекъм - тя е влязла в конфликт със съпругата му. Не е искала да облича нейните тоалети, отбеляза още тя.

"Какво се случва зад кулисите в Бъкингамския дворец може много малко да знаем. Те са братя, израснали са заедно и принц Уилям каза, че ще му бъде неприятно, ако не може да прегръща брат си така, както го е правил постоянно. Тоест зад думите му личи, че няма да може да му показва тази привързаност и подкрепа както до този момент", лаза Хлебарова.