Експерти комбинирали 3 съставки по правилния начин и се сдобили с най-мощната натурална маска, която само с няколко употреби ще регенерира и най-повредената коса и ще върне нейния блясък.

Първите резултати се виждат само след едно приложение и за да бъде косата напълно здрава и мека, се препоръчва да си я правите 2 пъти седмично в рамките на месец.

Съставките на тази маска са изключително мощни, така че по правилния начин те ще повлияят на косата и ще могат да поправят дори най-големите щети. Освен че прави чудеса за косата, маската е и бюджетна, така че няма да се налага да харчите голяма сума пари, които иначе бихте харчили за скъпи професионални маски и фризьорски процедури.

Тъй като е направена от естествени съставки, няма шанс нещо да се обърка.

Тази маска ефективно лекува грубата, суха и увредена коса. Мокрите съставки проникват дълбоко в космените фоликули, интензивно овлажняват и улавят влагата в косъма, което е много важно за предотвратяване на дехидратацията, което в крайна сметка води до сухата, както и склонността към накъсани и повредени краища.

Необходими съставки:

- половин чаша майонеза (количеството зависи от дължината на косата, това е оптималната мярка за коса със средна дължина)

- 3 чаени лъжички течен глицерин

- 2 супени лъжици кокосово масло

Приготвяне:

Смесете всички съставки до гладкост. Втрийте сместа в косата, като започнете от скалпа към краищата.

Увийте косата си в шапка за душ и оставете маската за няколко часа. Още по-добре ще е, ако останете да спите с нея. 

След това измийте косата си по обичайния начин. Нанесете балсам за коса за още по-сияен блясък.