В събота, модният гуру Марк Джейкъбс се ожени за своя дългогодишен приятел, Чарли "Чар" Дефранческо, с който се сгоди преди година. Двамата размениха обети на интимна церемония в Ню Йорк, но рецепцията в The Grill в Мидтаун беше мястото, където нещата наистина станаха празнични. (Наоми Кембъл и Лил Ким бяха забелязани заедно на дансинга.)

Гостите станаха свидетели на трогателен монтаж с личните домашни видеоклипове на двойката.

Джейкъбс пусна снимка на халката си, на която се виждат и екстравагантните му копчета за ръкавели във формата на пингвин с диамант и оникс, подарък от дизайнера на Прада Фабио Замбернарди.

„Пингвините имат само един партньор до края на живота си. Страхотен пример за вярност. Благодаря ти, обичам те много, Фабио“, написа до кадъра Марк.

Младоженците яхнаха фантом Ролс Ройс от 1962 година. Костюмът, ризата и вратовръзката на Марк бяха дело на невероятния Ралф Фицджералд. Якето, панталоните и ризата на Чарли също. За своите обувките, двамата избраха Louboutin, Gucci и Аlessandro Michele.

Сюрприза на вечерта бе бутикова 5-етажна сватбена торта.

Сред гостите на тържеството бяха Кейт Мос, Кая Гербер, Бела и Джиджи Хадид, Емили Ратайковски, Кристи Търлингтън, Рита Ора и Ерика Джайн.