Всички момиченца като малки мечтаят да бъдат принцеси и да живеят в приказния свят на кукли и анимационни герои. Когато те пораснат до голяма степен изоставят приказния свят и заживяват в реалността. Или поне повечето от тях. 

Не такава обаче е историята на американката Нанет Хамънд, която е майка на 5 деца. Още когато е била малка тя си е мечтала да бъде истинска Барби. И много години по-късно превръща мечтата си в реалност.

Днес Нанет е типично Барби със същата изписана фигура и руса коса, пише Днес. Пада си и по всичко розово. За реализацията на своята мечта тя е преминала през серия от пластични операции, които са я превърнали в истинска кукла. 

Своята нова визия Нанет започва да създава когато е на 21. За да промени външния си вид, тя взима заем от $3 000. С тази скромна сума на първо място увеличава размера на гърдите си и разбира се, изрусила косата си.

Резултатът от тези интервенции толкова вдъхновил младата жена, че тя на практика е посветила целия си живот в очакване на следващите пластични операции и козметични процедури.

Приказката на Нанет продължава, след като новия й външен вид й помага да срещне своя любим, който, о изненада, се оказва успешен бизнесмен. Днес те са женени повече от 17 години и имат 5 деца.

Днес, когато Нанет е на 42 споделя, че е най-щастливата жена на Земята. Съпругът й пък продължава да инвестира в нейния Барби образ и да смята, че е най-красивата жена на света.

Още по темата ТУК

TNS.bg