През първата седмица на април Венера преминава в знака на Овен. От друга страна новолунието в четвъртък също ще окаже своето влияние в сектора на любовта. Представителите на различните зодиакални знаци могат да очакват раздвижване в любовния им живот. Повече вижте в следващите редове.

Овен

През първата седмица на април Венера ще се движи във вашия знак, пише Az-jenata.bg. Това ще повиши вашата харизма, сексапил и увереност. Ако сте необвързани, пред вас ще се отворят много възможности за романтични срещи, но трябва да се забавлявате повече и да увеличите социалните си контакти. Новолунието в четвъртък ще добави още положителни събития в живота ви.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще копнеят за повече време с половинката си. Сега е моментът за вашето романтично бягство. Ако от доста време планирате пътуване, сега е точното време да го осъществите. Не отлагайте. Дайте си време само за вас.

Близнаци

Социалният ви живот определено е ключът към любовта през тези дни. Ако приятел или ваш познат ви покани на среща, сега е моментът да кажете „Да!“. Опитайте се да присъствате на повече социални събития като партита, семинари, обучения, концерти. Пред вас има голяма перспектива да се срещнете с някой специален. Бъдете отворени към любовта, а защо не и активната страна при запознанства.

Рак

Вашият любовен живот ще ви помогне да постигнете успехи и в професионален план. Възможно е да получите помощ от любимия човек, чрез негови контакти или просто да ви окаже своята подкрепа в начинанията ви. Не забравяйте да покажете вашата признателност към него или нея. Кутия шоколадови бонбони или романтична вечеря, определено ще се харесат на половинката ви.

Лъв

Готови ли сте да се впуснете в едно вълнуващо приключение с половинката ви? Имате големи шансове да осъществите или планирате мечтаната от вас ваканция. Не отлагайте това, което може да направите днес, особено когато става въпрос за романтика. Ако сте необвързани, пред вас ще се открият нови възможности за любов и намиране на половинка. 

Дева

Ако се намирате в сериозна връзка, може да получите фантастична новина свързана с финансите на партньора ви. Той или тя може да получи увеличение на заплатата или бонус. Възможно е любимият човек да има печеливша идея за добра инвестиция. В допълнение, може да се чувствате достатъчно смели, за да достигнете нови нива на интимност заедно. 

Везни

Планетата на любовта Венера се движи във вашия сектор на взаимоотношенията. Това ще донесе допълнителна хармония във връзката ви. В случай, че сте имали сексуални взаимоотношения с някого, може да решите те да преминат на друго ниво. За някои от обвързаните представители на зодията настъпва съдбовен момент и могат да получат или отправят предложение за брак. Очаква ви блаженство в любовта.

Скорпион

Ако сте самотни и търсите любовта, бъдете по-социални. Има шанс да срещнете нова романтична любов. От друга страна, офис романтика също може да ви изненада приятно. Обърнете внимание на закачливите погледи. Следвайте събитията, защото това може да се окаже вашата нова половинка.

Стрелец

Вашият любовен живот е в пламъци тази седмица! Необвързаните представители на зодията ще имат мощната подкрепа на Вселената и имат голям шанс да срещнат някой специален за тях човек. Също така, във вторник планетата на любовта Венера навлиза във вашия сектор на романтиката. След това новолунието в четвъртък ще засили вашия потенциал за намирането на нова любов. Възползвайте се от положителната енергия около вас.

Козирог


За тези от вас, които се намират в неангажираща връзка, предстои седмица на важните решения. Възможно е да решите да представите половинката си официално на близките. Нещо повече, те ще приемат любимия ви човек положително. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, може би ще решат да заживеят заедно. Романтиката е в живота ви през тази седмица. Отдайте ѝ се!

Водолей

Комуникацията между вас и партньора ви ще върви повече от гладко. Ще постигнете съгласие по важни за вас въпроси и пред вас се очертава добро бъдеще, свързано с финанси. В допълнение, ако все още не сте казали голямото „Обичам те!“, сега ще намерите начин да го направите.

Риби

Любимият човек ще ви окаже своята подкрепа във вашите начинания и ще ви вдъхне кураж да ги осъществите. В резултат, това ще ви сближи повече, ще повиши вашето доверие към него или нея. През първата седмица на април любовта ще достигне своите върхове.

Още новини ТУК