На големия екран през март ще се появи едноименната игрална адаптация на класическия анимационен филм на Дисни „Дъмбо“. Да се върнем към детството или да полетим на крилете на мечтите си? Всеки, който гледа лентата, ще избере сам за себе си.

Колин Фарел, Майкъл Кийтън, Дани ДеВито ще ни отведат в приказния свят на малък, пътуващ, цирк, в който ще се роди слонче с непривично големи уши и това ще го превърне в обект на подигравки. Собственикът на цирка /в ролята Дани ДеВито/ е разколебан за бъдещето на новия член на цирковото семейство, тъй като той не се вписва в традиционните представи за изящност, но децата на голямата фамилия откриват, че това, което изглежда като недостатък, всъщност е неговото средство да лети.

Бъртън с изключителен замах, пищност и зрелищни визуални ефекти, пресъздава тази изпълнена с емоции и носталгия история. Мнозина смятат, че е твърде дръзко от страна на режисьора да „посегне“ на една от най-обичаните анимации на Дисни, но филмът е доказателство, че ще видим творба поднесе с изключително уважение към оригинала.  

В очакване сме на премиерата!