Истински скандал се разигра в къщата на "ВИП Брадър". Скандалната фолк певица Луна отново бе в центъра на събитията като за учудване на всички, тя този път се скара с единствения си приятел в къщата - Джорджано.

Ексцентричният интернет изпълнител направи "грешката" да защити плеймейтката Светлана Василева-Гонзовица в един от поредните спорове на Луна със съквартирантите, което разгневи чалга изпълнителката.

"Ти нормален ли? От кога започна да мислиш? Мъж ли си, кажи? Не можеш да си определиш пола ли, не мога да го разбера. Хайде, викай мама и тате", бяха само от репликите, които каза чалга певицата по адрес на Джорджано.

Интернет сензацията от своя страна запази спокойствие. "Не си мисли, че имам нужда да говоря с теб. Когато излезеш от къщата, ще разбереш, че хората може да са променили мнението си за теб", каза Джорджано и обърна гръб на Луна.

Джорджано не и остана длъжен, но не е нападна с думи а с номинация. Като причина за това той изтъкна нараненото си самочувствие след скандала. Младежа се чувства наранен, защото до скоро е смятал Луна за приятелка.

А какъв е Джино и лъже ли той за самоличността си може да видите ТУК

TrafficNews.bg