Кандидатите със сигурност ще имат кисело грозде, след като разберат, че тази работа е заета толкова бързо.

Луксозен ресторант в Лондон вече е „първият“ в града, който наема човек, който храни клиентите с пищни гроздови зърна директно в отворените им уста, връщайки гостите обратно към славните дни на древен Рим и Гърция.

След като направи реклама на цяла страница в британския Sunday Times на 2 октомври, Bacchanalia — скоро отварящ се луксозен гръцки и италиански ресторант в Мейфеър — бързо запълни единствената по рода си позиция с взискателни критерии , според Indy100 .

Този щастлив работник се квалифицира не само за това, че има „великолепни ръце“, но и за „основно владеене на гръцки и латински“, според обявата „търси се помощ“.

„Привилегиите включват редовен маникюр и най-добрата храна и вино“ , похвалиха се от компанията майка на ресторанта Caprice Holdings .

Когато новината за странната работа се разпространи онлайн, някои бяха в недоумение колко реална е позицията.

„Чакай, това пародия ли е? Сериозен въпрос“, гласеше един подигравателен туит, изпратен от акаунт, представляващ кон на име Rufy Cruising.

„Мисля, че е безопасно да се каже, че обществото се справя доста добре“, туитира телевизионният писател Карл Кинсела .

Други подходиха към това с чувство за хумор.

„Римскитв роби в момента се обръщат в гроба си, знаейки, че те са били първите хранители на грозде в Лондон около 50 г. сл. Хр.“, пише журналистът Том Пашби .

Bacchanalia – чиято компания-майка, управлявана от Ричард Каринг, притежава луксозни ресторанти, включително Balthazar и Sexy Fish , и двата в Лондон – обещава да бъде „празник на изключителна гръцка и италианска кухня, изискани вина и изобилна веселба“.