Лепа Брена наистина знае как да празнува. Певицата вдига холивудско парти за сина си Виктор. Изпълнителката спретна купон, който събра над 450 гости на събитието и шашна медиите в Сърбия. Колко се е изръсила звездата за партито историята мълчи, но е факт, че само подаръците за Виктор Живойнович са били на стойност 100 000 евро.

Цялото семейство и приятелите му бяха посрещнати от червен килим, а самият Виктор дошъл с приятелката си. Преди тържеството младежът сам се похвалил, че ще събере рекордна сума.

„Всички говорят, че вероятно ще събера около 100 000 евро. Разбира се, че част от тези пари ще дам за благотворителност, вероятно за сираците, защото вече съм поел ангажимента. Друга част ще похарча за пътуване с приятели в Испания и Италия. Наистина не ме интересува какво ще ми донесат приятелите, това не ме интересува. Но подарък в плик винаги е добър е дошъл, казва Виктор.

Специално за събитието са били поканени най-големите звезди на сръбската естрада. Изненадващо обаче сред гостите не се появи Цеца Величкович, въпреки че и тя е получила покана да присъства. Всеобщо изумление предизвика отсъствието не само на Цеца, която е в приятелски отношения с Лепа Брена.

Децата й, Анастасия и особено Велко Ражнатович, който е най-добър приятел на Виктор също е отказал да присъства. Велко е обяснил на приятеля си, че въпреки благопожеланията за празника и независимо колко се радва за него, не може да посети мястото на забавата. Причината е, че в същия хотел, където Лепа Брена успя да събере гостите си, преди 16 години бе убит Аркан.

Цеца и Анастасия също отклониха поканата по тази причина, съобщават сръбските медии.

Въпреки това семейството е пратило честитки и благопожелания на рожденика.

TNS.bg