Компромати, които разкриват палавия нрав на вече бившата любовница на лудия репортер Даниел Петканов валят един след друг. Появи се фото, на което Александра позира с един от любовниците. Снимката вероятно е правена в скъпарски ресторант в чужбина, а мъжът на кадъра не е българин.

Видът му е доста невзрачен, но не е странно, че Богданска се е хванала с подобен смотльо, пише hotarena.net. Момичето се води от любовта към парите и желанието да направи бляскава кариера. Подобни компромати – снимки и видео клипчета тепърва ще излизат на бял свят и никак не са малко. 

Лудия репортер Даниел Петканов не спира с провокациите срещу бившата си приятелка Александра Богданска. Преди това той пусна дълго обяснение и няколко снимки, от които стана ясно, че бившата му е изневерявала, и то неведнъж, като причината по думите на репортера била, за да „пробие“.

„Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават това. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори на таксита да я вземат. Чувствам се използван, наранен, обиден, защото никога не съм се съмнявал в нея“, не скри разочарованието си Даниел Петканов. 

TrafficNews.bg