Крис Нот се завърна към актьорството след скандалните обвинения в сексуално насилие. Макар и далеч от Бродуей, той застана за първи път пред публика, участвайки в четене на популярна драматургия в Масачузетс. Нот продуцира, режисира и участва едновременно в „Носорог“ на Йожен Йонеско и според коментарите след събитието, той е „перфектен сценичен актьор“.

„Беше добре прието. Той получи овации в края“, обяснява източник на Page Six. Модерният прочит е първата публична изява на Крис Нот след като го обвиниха в сексуално посегателство и го изхвърлиха от продължението на „Сексът и градът“. Заради скандала екипът на And Just Like That... промени някои сцени с негово участие.

„Исках да направя това от години и бях близо до това да го продуцирам във фестивалния театър „Чичестър“ в Англия. Тогава дойде ковид и хората наистина не искаха да видят авангардната драматургия наЙонеско“, казва Крис Нот.

След скорострелното му изключване от And Just Like That..., Крис Нот бе уволнен и от сериала на NBC The Equalizer. Това стана след като две жени го обвиниха в сексуално насилие. А колежките му от „Сексът и градът“, излязоха с изявление, в което не се застъпиха за него.