Точно 16 бодигарда пазят основателя на Faceboок от нежелани посетители, а и най-вече от Ислямска държава. Ислямска държава през изминалата седмица разпространи видео, в което заплаши именно Марк Зукърбърг и основателя на Twitter Джак Дорси.

Малката армия на Зукърбърг от 16 души представлява точната бройка на шахматните фигури в древната игра. Засилените мерки за сигурност идват само няколко месеца след раждането на дъщерята на Чан и Закърбърг, носеща името Макс. Тримата, заедно с кучето, живеят в имение, за което семейството плати 10 млн. долара преди години, съобщи profit.bg Впоследствие Закърбърг купи имотите на още четирима съседи за нови 30 млн. долара, за да осигури спокойствие за себе си и семейството си.

Въпреки оплакванията от страна на настоящите съседи – първоначално за шумните ремонти, а впоследствие и за колите на охраната, заемащи повече от позволеното място, явно положението за съседите няма да се подобри в идните седмици и месеци. Един от тях споделя пред Buzzfeed: „Може да е доста трудно да си съсед на Марк Закърбърг“. Все пак това е осмият най-богат човек в света с общо състояние от 46.5 млрд. долара.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TNS.bg