Всяка уважаваща себе си домакиня се стреми да бъде перфектна, когато приема гости в дома си. Тя се старае всичко да бъде подредено, така че хората, които е поканила, да се чувстват комфортно и да си изградят добро първо впечатление за нея.
Днес ще ви разкажем кои са онези няколко неща, които гостите първо забелязват, когато прекрачат прага на един дом.

Антре
Подредбата в антрето е нещо, на което всеки обръща внимание, защото е първото, което виждаме в един дом. Не оставяйте разхвърлени обувки, дрехи, аксесоари и чанти. Освободете няколко закачалки, така че гостите ви да има къде да си поставят връхните палта.

Ароматът
Ако в един дом има тежка миризма, това успява да отблъсне гостите и те няма да се отпуснат и да се чувстват добре по време на вечерята. Много е важно да се погрижите за това. При необходимост можете да купите нов ароматизатор или ароматни свещи и да допринесете за едно много по-приятно усещане и добро първо впечатление.

Банята
Банята е едно от местата, които не пропускаме да огледаме, когато сме на гости в чужд дом. Тя подсказва много за хигиената на човек и отношението му към дома. Преди да се позвъни на вратата, уверете се, че банята ви е в идеален вид и има достатъчно чисти кърпи.

Цветята
Ако сте решили да замазвате положението с изкуствени цветя, по-добре не го правете. Свежите цветя ще подсилят нежното ухание в помещението, в което посрещате гостите си. Не залагайте на натрапчиви аромати.