Завръщайки се от почивка ни се иска да запазим тена си колкото се може по-дълго време. Освен за кожата, която се нуждае от козметика за хидратация, трябва да помислите и за нов маникюр, който да пасва с по-тъмния оттенък.

Има начини да подберете лака за маникюра така, че да подчертаете тена. Може да използвате един цвят или да комбинирате няколко така, че да изглеждате страхотно. 

Ето на кои нюанси да заложите след морето:

Бяло

Класиката в жанра. Този универсален цвят отива на различни типове кожа. Жените с по-тъмна, а и с по-светла кожа го предпочитат. Ако имате силен загар, купете си много светло бяло, а в случай, че кожата ви не е толкова кафява, може да заложите на перлен нюанс. Може да добавите без проблем декорации в черно или сребристо, пише Tialoto.bg.

Оранжево

Този сезон е модерно кораловото, което е разновидност на оранжевото. Различните оранжеви нюанси пасват перфектно на жени, които са с прекалено тъмна или средно тъмна кожа. Той определено подчертава тена, но стои грозно на дами, които са по-светли.

Ярко розово

Този цвят създава илюзорната представа у околните, че имате по-тъмна кожа. Дори и да сте по-светли, смело може да се лакирате с ярко розово. Бонбоненото е за предпочитане пред бебешкото розово, което не отива на кожата с повече загар.

Неон

Друг вариант за подчертаване на тена след море. Зеленото, оранжевото и жълтото винаги са на мода през лятото, когато много бански са в тези свежи цветове. Те определено привличат вниманието.

Не забравяйте, че след завръщането от море трябва да се погрижите и за подхранване на ноктите. Почистете добре кожичките около тях и използвайте специални масла, с които да заздравите нокътните плочки и да омекотите кожата на пръстите.