Кое животно видяхте първо на картинката. Открийте нещо за себе си с този забавен тест.

Глава на тигър

 

Лявото полукълбо на мозъка ви е по-активно от дясното. Вие сте аналитичен човек, много целеустремен и организиран. Когато се сблъскате с проблем, сте склонни да бъдете логични, пресметливи и обективни.

Понякога обаче, тъй като знаете, че решението, което сте взели, е взето след много мислене, сте склонни да не отстъпвате. Затова е препоръчително да чуете мнението на другите и да го вземете под внимание. Помнете, че малко смирение често може да бъде от полза.

Висяща маймуна

 

Дясното полукълбо на мозъка ви е по-активно. Вие сте креативна личност, която е пълна с новаторски идеи. Когато се сблъскате с проблем, вие разчитате повече на интуицията си (която по-често е вярна), отколкото на критичното мислене.

Знаете отлично, че всяка стъпка, която предприемете в живота си, е урок за вас и че дори загубата е стъпка към постигане на вашите цели. За вас пътуването е по-важно от целта. Тъй като сте мечтател, често се губите в собствената си страна на мечтите. За вас е от съществено значение да си сверявате часовника с реалността от време на време и да обръщате малко повече внимание на света около вас.