Supermoon е термин, който означава пълнолуние, което е най-близо до земята, и освен че е близо до нас, то е специално и по друга причина - нарича се розова луна, защото ни осветява през пролетта, в най-цветния и романтичен период от годината.

Тази Луна ще бъде изключително изразена в небето, така че можете да се насладите на нейната красота в пълна степен. Kратерите и ще бъдат видими дори без бинокъл и телескоп.

Астролозите посочват, че енергията в деня на пълнолунието, както и няколко дни преди и след 27 април, ще бъде особено интензивна. Очакват ни много динамични и интензивни емоции и това, което сега е скрито, изплува на повърхността - от мисли до емоционални желания.

Тъй като този път розовото пълнолуние е в знака Везни, ще има много възможности за душата ви най-накрая да намери някакъв комфорт.

Розовото суперлуние изисква от вас да се отдалечите малко, да останете сами, да си починете и да посветите време на себе си. Това е време от годината, когато имате нужда от енергийно прочистване от лоши енергии и вибрации и запълване с някои положителни чувства. Време е да просветлите своите видения и намерения за бъдещето, но и да установите вътрешен мир.

Тази Луна ще ви насърчи да разширите кръгозора и перспективата си.